Nitväska - forever21Vad tokigt.. jag glömde den här bilden =D

Fönster"webb"shoppat på forever21.com
Nu har jag kollat igenom hela hemsidan haha. Det jag mest vill ha är detta.

ååh jag vill.. I maj ska jag beställa lite grejer och om du också vill så skriv till mig så delar vi på frakt. Har redan några som är intresserade =D

Nya Kvinnoidealen finns = blogg ??

Hm jag har gått igenom några tjejers bloggar. "Kända, tuffa" tjejer. De bloggar som är mest visiterade på blogg.se
Vad jag kom fram till...
 Att utseendefixeringen har tagit ett steg längre. Kvinnoidealen har blivit värre än tidigare.
OKej att man gillar shopping och snygga till sig när man ska ut  men nu när allt  bloggandet har tagit över så har det gått överstyr tycker jag. 
Själv älskar jag shopping och kan prata om det ganska mycket men det är inte det jag lever för.
jag läser deras bloggar och deras fans kommentarer som lyder typ:
ÅH du är så snygg jag vill så gärna se ut som dig,
eller jag fattar inte vissa kan äta hur mycket dem vill och ändå ha så snygga kroppar och jag sitter här och kämpar och inget händer.
ELLER jag har gjort hår extentions bara för att se ut som dig tycker du är så ****** snygg.
Nu är det inte längre fotografier man går efter och vill efterlikna, deras mål är att ha liv som är som deras,  eller?
Allt de bloggar om är såå roligt och jag tycker det är kul att läsa ibland. Men allt handlar om shopping, mode, fest , supa och pengar. Visst det är en välsignelse att ha pengar i överflöd =) men känns som att dessa tjejer har inte något djup i sig. De tänker inte längre än så.

Det är så trist. Hur kan livet bara gå ut på det ytliga? så mycket utseendefixering? Asså sånt där skit består inte, finns ju så mycket annat i livet. vad händer om dessa tjejer förlorar allt dem har? De är de nog inte så lyckliga längre.
Det farliga med allt detta är att man själv lätt kan hamna i såna tankar... det viktiga är att man är på sin vakt.

Men jag tackar Gud för att jag har honom i mitt liv. Jag kan gilla shopping och mode hur mycket som helst men jag vet vad som är nr 1 i mitt liv.
Hur ska man nå ut till dessa tjejer??
Hur mycket depression finns det bakom dessa bloggar, det är så lätt att gömma sig...

Det är så trist att se så vackra snygga tjejer vara så beroende av bekräftelse...

Igen

Då kom hvuudvärken.. IGEN! MIGRÄN! asså jag blir knäpp, vill bara lägga mig ner och gråta.. den kommer alltid vid den här tiden. Vad är dettta?? Är det vädret? stress ?? tänker jag för mycket ?? ÅÅH jag blir så trött på detta.. Varje dag har jag huvudvärk vissa dagar mer än vanligt. Och idag är det just den dan. Det är nått fel på mig.. ska ha i mig massa grönt te nu innan jag tar tablett. kanske går över. Kan liksom inte knapra piller varje dag, då har jag hellre ont.


*suck*

Ska fönster"webb"shoppa som tröst.

ÄNTLIGEN

Så var det färdigt. Har längat länge nu. Det var KAOS i mitt rum och jag avskyr det. Men nu har jag städat och fixat HELA DAN eller sen jag gick upp vid nio tiden. Satte mig precis vid datorn. Men nu ser ni resultatet iaf =D nöjd och belåten.
Finns lite grejer kvar att köpa till men det får man ta längre fram. Nu måste jag se till så att alla fula sladdar vid datorn försvinner.
Köpa trådlös mus och tangentbord + högtalare =DHundvakt

Mina kompisar från jobbet har köpt den här lilla skatten =D
De har haft den i en vecka nu. Det ska bli så kul att vara hundvakt åt den =) Jag ska lära den allt jag kan hahah
De jobbar när jag är ledig så det är perfekt för att hjälpa dem lite med vovven =D

Sigtunahem

Ja vad ska man säga , från skala 1-10 så ligger Sigtunahem på -50 just nu. Oj vad mycket problem jag har haft med dem. Hade jag kunnat ta mitt pick och pack och dra så hade jag gjort det men det är inte så lätt. Men nu får dem betala för deras "goda service" jag fick.


Jag bodde tydligen med fuktskada i typ ett år innan dem gjorde någonting. Och den här fuktskada gav mig astma och kvävningar på nätterna. Hm undra varför när hela lägenhet hade en aroma av avlopp!! asså lägenheten stank BAJS blandat med spya och avlopp. Tror ni dem gjorde någonting?? nope. I ett år tjata jag så mycket. till slut så tog jag kontakt med konsumentombudsmannen, hyresgästföreningen och miljöförvaltningen. Miljöf. skickade en begäran på återgärd av detta och då börjar det hända någonting. dumt nog så visste jag inte rikitigt hur man skulle gå till väga med allt det var ju trots allt min första lägenhet. Jag kunde ha betalt min hyra till länstyrelsen istället för sigtunahem eftersom de aldrig gjorde något men det vet jag idag heheh

Och han som är ansvarig för detta, finns inga ord att beskriva honom med. Jag vet inte om jag ska skratta eller bli arg.
Han ville inte mäta mögel i mitt badrum för att skulle det visa sig att det inte fanns något så skulle jag stå för hela kostnaden men det nekar han nu att han har sagt.
- Vi har så mycket fuktskador i lägenheterna så vi hinner inte med det försår du.
1. jag bryr mig inte
2. inte mitt problem att inte ni hänger med.

Sen så har han guts att påstå att det inte är så farligt att bo med ohyra som silverfiskar!!
Asså förstår ni karln??! vad är detta för service egentligen. Dum som jag är så har jag inte gått till tidningen än om detta.
Några dagar innan jag åkte till CHile pratade vi om ett möte där vi skulle bestämma min ersättning. Jag bad om ett möte på måndagen veckan där på för att tisdag skulle jag till chile i 6 veckor. Han bara ja absolut jag hör av mig.

Hörde han av sig??? NEE Jag ringde heeeeeeeeeeela dagen verkligen var tredje minut. Till slut stängde han av telefonen och hörde inte av sig. I Chile skickade jag ett mejl till hans chef och skällde ut dem stenhårt. Fick till ett möte direkt då.
Jag har fortfarande inte heller fått någon ersättning för elen som föbrukades i lägenheten under tiden dem fuktade av badrummet. räkningen gick väll på en tusenlapp. Ringde den här snubben * ingna namn* och sa stenhårt att jag ville ha dem nästa månad han bara okej jag ska kolla upp det sa han. Jag skickade till och med kopia på räkningen.
Inte har jag fått några pengar än. Och detta var i oktober 08.

förstår ni hur frustrerande det är att ingen tar en på allvar. Kunde inte bo hemma för jag kvävdes varje natt och fick jätte mycket astma. Mina kläder luktade bajs.. fyyyyyyyyyy


Så på fredag får jag svar hur mycket jag får i ersättning för hela det året som jag betala för en lägenhet jag inte kunde bo i. Och tack Gud för P-O Eurell som satt med mig på det här mötet och gav mig sitt stöd. =D

På fredag får ni också se hur det gick...

tjingeling

Film mys


Jag är sugen på film mys=D Den här såg jag för någon dag sen. Marley&Me jätte roligt men sorglig också. rekommenderas.

En annan film jag vill se är denna:Och jag vill se den med syrran, finns ingen bättre att se den med hahahah om hon nu lyckas att hålla sig vaken =D

Nikon

Sen min kamera försvann har jag känt mig lite tom. Eller rättare sagt handikappad. Jag är så van att ha min kamera men nu måste jag springa runt med mobilen och ta foto och jag har inte ens ett minneskort till den hahaha. Jo jag är tacksam för vad jag har en snygg telefon men jag vill ha min kamera. Som syrran sa: Lorre du ska välsigna den som tog kameran.
Jo jag vet det gör jag väll hahah men vadå måste jag välsigna honom med mina egobilder också??  hahahaha.. nää

jag läntgar tills jag får köpa Nikon d90 och få börja gå på kurser och sånt. Ska bli så skoj , det lär ta ett tag iaf.

Jaha det blir väll mobilen som gäller i Italien då hahaha.

Långveckan

Äntligen går vi över till kortveckan. FUnderar dock ta ett extra morgonpass på lördag. Kan va bra att ha lite komptid =D
Men vi får se.

IKEA
Ikea har alltid bra lösningar på mina problem. Här hittar vi en bra grej. Idag blir mitt rum färdigt och äntligen ska det bli lite ordning i mitt rum. Det kommer dock inte se ut som den här. Det kommer foton i slutet av dagen =D
Jag har tre sektioner som denna med en byrå i mitten och två smala sektioner på var sin sida med hängstolpe.  Kommer se toppen ut =D lite svårt bara att bestämma sig för hur det ska se ut. Man kan ju göra om lite hur man vill =D

Sofi =D

saknar min lilla going i Chile =) vackraste jag sett.

Logohar suttis hela morgonen och brainstormat hur jag ska göra min nya logo.
 Men till slut blev jag färdig. Den lär dyka upp lite då och då =D

Synsam

Igår vart jag tvungen att boka tid hos synsam, fick direkt på eftermiddagen.
Blir tokigt på mina linser. Jag ser suddigt hela tiden.
Kom lite för tidigt typ 12 min, och jag fick sitta ner och vänta. Blev bjuden på lite kaffe och två tidningar. Hur trevliga som helst =D bra kvalitetspoäng för synsam.
Det visar sig att jag måste dra ner lite på både styrka och brytningsfel. Tjoho *jubel*
Men det var mindre jubel när hon sa att det är dags för årsavgiften = 520 kr hahah
men men... måste man så måste man

Har skaffat ny blogg

Får se hur denna blogg funkar. Finns en funktion som jag verkligen gillar här.. Statistik! viktigt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0