Hagapark

Igår drog vi iväg till Hagapark med hundarna. Tog dock lite tid att komma fram men till slut. Det första vi gjorde var att fika. Hahaha vi älskar att fika men vi behövde lite socker i oss för att orka promenera runt hagapark. Sagt och gjort så började vi gå runt. Hundarna släppte vi lösa och de sprang allt de kunde.
Man fick hålla ett öga runt omkring ifall det skulle komma en galen hund och äta upp min haha.

Vi hörde att någon höll på att gapa så såg vi att det var en gubbe som pratade telefon som gapade och svor för fullt åt den han pratade med. Men kära nån non stop i 10 min minst. Det ekade över hela Hagaparken. Hahah vi garvade så mkt åt honom. Han sa gubb**** till den han pratade med men han betedde sig själv som en gubb*** hahaha

Här sitter Azze och garvar åt gubben som skrek så mkt.

När vi kom hem vile Maxwell bara kolla på tv haha men Azze vände på honom hela tiden. Ajabaja Max


Kaleb drömmer


Dags att fira Chiles nationaldag.

100media_imag039 (MMS)

Dags att fira Chiles nationaldag.


Moderaterna

De vill att du förröstar. Så de skaffade fram en liten karneval genom stan. Och några kastade ägg på dem till och med.. ElaktEn vovve

Utanför myrorna hittade vi en väldigt uppklädd hund hahah


Ös på !

Den här veckan asså! Inte precis någon semester. Men först det här med väskorna och nu min morsa.
Vi var hos läkaren igår och tyvärr så fick vi dåliga nyheter. Nu när det redan är sagt till de flesta så gör det väll inget att jag skriver det här. Men hon har tydligen en tumör i tjocktarmen.
Nu väntar vi bara svar från läkaren vad för slag tumör det är men oavsett vad det är så blir det ändå operation snarast.

Jag är ändå tacksam att jag fick vara här när de gjorde den här undersökningen på mamma. Det var så smärtsamt att se henne ha så ont trots all morfin och lugnande. Tack gud för att jag fick lov att sitta brevid henne under hela undersökningen!

Så Ös på.... hit me! Nu när ändå stormen är här så är det bara att ösa på med bad news. Efter stormen kommer solen =DHos optikern med mamma. Hon är så duktig m...

100media_imag039 (MMS)

Hos optikern med mamma. Hon är så duktig med svenskan hihi


bra kväll

Har haft en riktigt bra kväll.. Mammas kusiner har varit här. Dem kom med tårta och blommor. Tanken var att vi skulle äta ute men de föreslog att vi skulle vara hemma istället eftersom jag nu måste handla kläder och det skulle bara bli dyrare...

De ville fixa allt så det blev en trevlig kväll hemma istället =D  och mycket gossip hahaha
Grattis

Grattis till mami som fyller 39 år idag  =)


..............

Eftersom vissa missförstår så får jag väll förklara mig..
Hade det varit en chilenare eller arab som gjort detta så hade jag liksom spytt ut minst lika mycket galla över dem. Typiskt chilenare att sno!!

jaa nu vet jag inte vad de var för nationalitet på dem som snodde väskorna men hade det varit en chilenare som suttit brevid och mittemot mig och sett mig gråta som ett barn så hade de tröstat mig.. 100% säkert, speciellt om det varit äldre människor som nu.  Och det kan ingen säga emot om ni inte vet hur chilenare är. 
Men jag irriterar mig på att dessa svenskar som sitter brevid mig ser att jag sitter helt svullen i fejjan och lyssnar med ett öra att något har hänt. Måste göra polisanmälan och allt. Och till allt det försöker DAMEN uppmärksama mig om att det är mobilfri avdelning.. med andra ord hon stör sig på att jag pratar.
Jo jag tycker det är typiskt svenskt att göra så.  Helt känslokall och tar inte ens hänsyn till det som har hänt.

Ja det finns såna männsikor lite över allt oavsett nationalitet men det finns typiska svenskar också.
Förstå mig inte FEL nu.. Jag är svensk och älskar Sverige.. Så nä inget agg mot sverige utan bara svenska människors beteende som kan vara liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite störande när man sitter och gråter och funderar över vad man nu ska ge för presenter till mamma..
Har samlat på mig i 3  månader.. hur tror ni det känns?

IDITOER!!!

Någon kände sig tydligen manad att sno båda mina väskor från bussen.
Pga olyckan som intraffade igår var jag tvungen att ta en buss mellan lindköping och Norrköping. Men någon idiot tog dem efter att jag ställt in dem på bussen.
Chauffören som var en väldigt trevlig man försökte trösta mig när jag och en annan tjej stod där och grät. Hennes väska var också borta.
Han såg att jag ställde in dem i hörnet det kommer han ihåg men han måste missat helt när någon kom och tog ur tre väskor och bara gick iväg med dem??

Jag blir så sjukt arg!!! Inga kläder på en heel vecka, min mammas sprillans nya dator, alla hennes födelsedags presenter och alla presenter fårn grekland och tunisien.

Sitter här med svullna ögon efter att ha gråtit och dessa svenska idioter sitter och lyssnar med ett öra men vågar inte säga något. Inte ett enda tröstande ord.
Vet ni vad kärringen säger till mig som sitter mitt emot??!??!!??!?!?!?!?!?

Du, asså det här är en mobilfri avdelning.
JA MEN SER DET UT SOM ATT JAG BRYR MIG DIN KÄRRING! Jag sitter och gör en anmälan här...

asså svenskar tar rekordet ibland.. VERKLIGEN!

Så sjukt arg... och lessen och jag bara gråter och folk bara tittar och vågar inte säga nått... vill slå ner någon nu och springa till Saber


6,1

Återigen så drabbas Chile av en kraftig jordbävning. 6,1 på Richterskalan. Nära concepcion.

Mitt hjärta blöder och går sönder. Hoppas mammas kusin mår bra. Och tack Gud för att det inte var i norra Chile där männen sitter fast i gruvan. Tack Gud!


Haha jag trillade precis. Men ungen såg mi...

Haha jag trillade precis. Men ungen såg mig haha


Sos church 1 year anniversary


Max pratar


En rolig händelse

Okej detta är på rikigt:

I apoteket så är det lång kö till kassan. Framför mig så står det en kvinna med burka som också står och väntar.
I en låda finns det massa gratis prova på saker. Kvinnan framför mig tar högar med prova på sakern och proppar väskan full. Hon tar nävar och bara fyller på
Alla står och kolla och tänker okej??

Efter åt så vänder hon sig till kassörskan..
( tänkt dig en brytande dialekt)

- Urshäkta!? Va e de?! ( pekar på prova på sakerna)
- Ja det är glidmedel.   ( Folk tittar bort för att inte börja garva)
- Glidmedel? ..... Glidmedel? Va e Glidmedel?
- Ja asså sånt man avänder när man ska ha sex.
- SEX??!!??!?! VA??!?! ( samtidigt hon ropar ut sex börjar hon gräva i sin väska och slänga ut alla prova på glidmedels paketen)
- SEX ??? SEX???  (hon  kämpar med gräva i väskan och slänga ut alla paket hon hävt i. )


HAHAHAHAHAH kändes nästan som rätt och åt henne..

B-day girl

Igår fyllde Azze år.. Eftersom hon hatar (ok inte alls gillar ) att få presenter så fick hon värdecheckar av mig istället..
En tjejkväll, en matlagningskurs, en barnvaktskväll och ja något mer..

Vi hade riktigt mysigt igår.. Under dagen skulle vi dra till Universitetet i stockholm eftersom hon har kommit in på utbildningen hon sökte till =D =D YAY
Så hon ville checka läget lite men det blev bara att vi satt och fika med hennes syrra som redan pluggar juridik.. Tydligen var vi på helt fel ställe hahah

Keisha får följa med överallt nu förtiden. Hon har sin plats under vagnen och sitter så fint hahaha ingen märker något så vi går in överallt med henne. Men det har hänt att hon har hoppat ut när hon hör någon hälsa på oss hahahha

Efter skolan sprang vi till stan och var på jakt efter ett spel som är såå roligt. Orangino som bara säljs på designtorget. Satt och spelade heeela kvällen haha. Man läser ett kort, på kortet är det olika påstående som ska förklara hur man själv är.
Ex: Humoristisk: jag har en tendens att få folk att le  eller skratta
Då ska alla rösta mellan 1-4 hur det passar in på mig som läser kortet. Där 4 är: stämmer in helt och hållet.

Lite roligt att se vad man har för uppfattning om sig själv och ifall folk har samma eller en annan uppfatning än vad du själv har. Väldigt intressant spel ahahah mycket skratt och diskussioner. Det roliga är att man får förklara och övertala folk också..

Men innan spelet satte igång så lagade vi ( hehe jag, Azze fanns med i ett hörn och kolla på facebook) en jätte god middag..Så god.. En kycklingryta med touch av lime.. MUMS! det ska jag sätta in i mitt matschema

Och tårta till efterätt ;)

Vi har så roligt när vi hittar på grejer, fjantar oss så mycket. Azza tar mig i handen om jag går för nära tunnelbanan hahah.. Vi springer som dårar för att hinna med den med Max i famnen och Keisha i vagnen istället..
Vi kompleterar varandra bra hahaha.. Hon har NOLL lokalsinne men det har jag hahah
Hon är bra på att ta beslut vilket är väldigt skönt så slipper jag hihihi

Det sa bara klick... ( hahahah )Krock i huddinge

Bilen var heelt förstörd...


RSS 2.0