träning





här tränar vi för fullt. =) ökar takten mer och mer men jag har lärt mig att pulsen ska ligga mellan 130 och 150 för att bränna som bäst. Så jag ökar och säker takten så att min puls alltid ligger där emellan. Det är riktigt najs att få igågn sin kondition igen.

Äntligen har jag kommit in den där känslan, ooh vad kul och träna. Tar lite tid men man får hålla ut =D


snabbstädning

Idag var det en snabbstädning i köket. Diska allt och plocka undan , städa ur skåpet och rensa ut gammal mat i skafferiet och organisera lite där inne. Det var kaos, galet mycket grejer. Sakerna trillar ur nästan när man ska in där haha man får väll säga att man är välsignad i överflöd med mat ;)

och nu när allt skiner och är rent så ska man stöka ner och laga mat igen hahah det varade inte så länge. Men mitt samvete mår bra. Nu har jag inte slösat bort dagen genom att sitta vid datorn eller framför tv:n , inte för att jag burkar göra det heller men man går oftast upp så sent och inte hinner med allt.

Idag drar jag tidigare till jobbet för jag ska träna lite. Hinner inte träna under natten eftersom det är onsdag och vi har jobbigt flyg inatt. Bagdad  via London 01.15. Och som vanligt så är den säkert försenad till tre eller något si vi får stå och bevaka planet länge inatt ;) Fördelen är att det inte är kallt längre och man fryser inte till is när man står ute vid fingret ahhahah.


ching chong

Asså...

Jag förstår mig inte på vissa människor...

Om du träffar någon i tvättstugan så är det en självklarhet att man säger hej eller hur?? Kan alla hålla med??
Men om du ska gå därifrån ska man då inte säga hejdå?? Då bara går de förbi och ignorerar än. Jag blir så trött på det hära. Om man säger hej så måste man ju säga hejdå ! aaaah vissa säger inte ens Hej, som några svenskar i Italien.
Vi bodde på samma våning, satt bordet brevid oss när vi åt frukostbuffe och typ stirra lite nervöst när de hörde att man prata svenska och sen började de ignorera oss för de var för rädda att vara social. Vem vet. Sen när vi kom hem från fotbollsmatch så träffades vi i hissen, de var också på väg upp, vi hade halsdukar med laget och sittdynor med deras färger. Och de stirrar lite nervöst och sen säger ingeting och tittar bort, sen märker jag när vi ska stiga av i samma våning så hade de varit på samma match. HAAAAAAAAAAAALLÅÅÅ! Vad händer med svenska folket? Inte ens: "grym match eller hur? "

 asså... det här går inte, när jag kom hem från chile så hade jag verkligen blivit påverkad av deras sociala sätt att vara, men då kände man sig för mycket ibland med folk för de är så ........ - hittar inte ordet.....

men ni fattar

galet

Årets första...

grillning. Det var jätte mysigt =D

Lite bilder:



Och Nu har jag Greken och Tunisien på besök, de har intagit soffan och kollar på fotboll medans jag står och bakar äppelpaj åt dem =D sen ska vi hyra film =D



dränkt i vanlijsås hahaha

Hypnose tävling

Jag är en trogen läsare av beauty by Julia och för nån vecka sen så annonsera hon ut en tävling. Man skulle skicka in svar på vem som är ansiktsmodellen för parfymen Hypnose-lancome. Jag chansade så jag mejlade in svaret och skrev mina kontaktuppgifter.

Efter det glömde jag bort det och så igår satt jag på jobbet och läste hennes blogg, hon skrev den 24 april svaret på vilka som vann. Så jag börja läsa alla namn och vart de bor, och så stod det så fint, Lorena i Märsta.

Jag blev såååååååååååååå chockad att jag vann, har aldrig vunnit tävlingar men det var häftigt, och jag blev så glad så jag visste inte vad jag skulle ta mig till så börja jag titta runt i fikarummet. Inte en enda människa som kunde glädja sig med mig tills jag såg Bita komma ut på  toa hahah så jag skrek på henne och hon hoppa till hahah...

vad glad jag blir.

 Fick hem den idag =) trodde det skulle vara en liten men nej nej det är 75 ml och doftar gott!!!
här får ni se :




PAaketet var inte helt precis men det var parfymen =)

ÄNTLIGEN

i lördags fick jag galet mycket virus i min datorn men nu är det borta faktistk.. SKÖNT
eller det var spyware inte virus, inte riktigt samma sak. Ganska smart spyware ändå haha den blockade alla sidor som ja gick in på för att ladda ner antispyware program..
Men nu kan jag köra på som vanligt =)

Var på Willys idag och handla, träffade Malin och Maria =D mysigt sen när vi hade betalat och var färdiga träffade vi ett annat gäng precis utanför, sen kom det fler och fler hahah det var roligt vi var en hel klunga som stod och prata där =) och som tur så fick jag skjuts hem av Sara.

Äntligen ledig, vilken jobbig helg. Jobbade fyra dagar på raken fast det har känts jobbigare fakistk. Tog ju ett extra pass i torsdags och sen natt hela helgen. Jag har börjat träna också... powerwalks eller cykla en timme varje dag.. Skit bra, reda nu känns det av haha...  Mitt mål är att bli lika träningsberoende som jag var tidigare innan jag flytta till märsta. Får se hur det går, hade varit kul att börja på dans =)

Imorn ska vi grilla .. tjohooo!

Present

Igår kom natta hem till oss. Roligt för Jenny, dem är ju piff och puff typ hahah..
Och Natta gav mig en fin present =) vad glad jag blev . En baka muffins bok och litet läppbalsam som ser ut som en muffin haha.
Så nu ska vi baka muffins, inga vanliga nej nej, rikitgt lyxiga ;) roligt.
Har suttit och solat ganska länge ute på balkongen men nu är det tags att fixa allt inför jobbet. typiskt..
Jobba när det är så fint väder, ingen höjdare precis.. men men, hoppas att nästa vecka blir ännu bättre för då är jag ledig mucke =)


I bakgrunden

sjunger syrran för fullt:

This little light of mine , I'm gonna let it shine.. Let i shine shine shine, let i shine!

haha hon e ball..

Peanut butter jelly



MM idag åt jag det här.. fy så gott... påminner mig om Family guy! HAHAH


Lite fler bilder på begäran =)



Leonardo Da Vincis häst



Biljetter till Milan- Torino



Visst ser dem goda ut??? TRUST ME THEY DO NOT TASTE GOOD...
De äckligaste kakorna jag någonsin ätit.. usch.. de smaka KÖTT!



största ZARA butiker ever... Tre våningar stort =)



Alperna

Rekord

för någon dag sen sattes mitt rekord av antal läsare..
Kul att folk tittar in och läser min blogg =D

Idag har jag jobbat dag, har inte gjort det sen augusti förra året då vi började med nattöppet på arlanda.
Men det har varit en väldigt bra dag, lite sura miner här och där från vissa men jag vet vad man ska säga och göra för att få ett leende och jag lyckas EVERY TIME hahaha..
Jag ä'lskar verkligen att jobba med den här gruppen, Teamleader Niklas och Steff Mohammed- världens bästa hahah
De e så grymma och jag har så kul med dem, man kan skoja och prata me dem =). Skönt att känna den känslan.
Saknar jobba dag ibland typ som idag hahah .. många interna skämt man har med detta gänget.. ååh *Saknar*

Imorgon är det tillbaka till natt igen då, hela helgen, suck. Det är ganska typiskt att gula sida alltid lyckas jobba när vädret är som bäst.. ooh well jag får gå upp tidigt och njuta av dagen och bita i det sura äpplet sen på jobbet.

Idag är det lön!! TJOHOO....
har inte fått lön på två månader tror jag... ska nog till sportex och köpa joggingskor.. har bröjat träna och blivit nyttig igen.

Nu ska jag njuta av min rast här i fikarummet =D

tjingeling

Milano









Reste läggs upp på facebook =)

Just landed from MILANO

Vilken underbar helg!
Shoppat, ätit, gått på dem stora kända gatorna, kollat på fotbollsmatch i San Siro.. Vilken upplevelse.
I LOVE ITALY!

Foton i morgon för nu ska jag sova..

god natt på er!

Nalle puh gänget = securitas gänget



Asså ibland blir man rikigt övertrött på jobbet. Typ där vid 4 på morgonen ungefär. Då öppna vi alltid kontrollen.
Och av någon anledning så kom jag in på Nalle Puh och hans gängs. Så börjar jag räkna ut vem som kunde vara de olika rollerna från Nalle PUH..

Automatiskt blev jag som är Nasse. ( jag säger  KÄRA NÅN lite för mycket )
PUH: SABER    HAHAH don't make show you pictures of him when hi was a baby
IOR: DT
TIGER: ALEX
BÄVERN: MARCUS
UGGLAN: ULRIK
KANIN: HERODES

HAhahaha fy vad jag garva..

LoSt




Asså jag är helt fast.
Saber övertalade mig att börja kolla på Lost. Jag har aldrig riktigt fastnat för den eller jag har tittat på den så jag kan fastna för den. MEN NU!?!?! kära nån då. Det är som en drog.. Jag har messat saber tre ggr för att han ska skicka ett till avsnitt.. det är så spännande!!!

Ska kolla på ett till nu =D sen ska jag sova

Italien

Snart bär det av till Italien. Vad skoj jag kommer ha det...


Gratis bio

Det är ju så kul. Jag ska minsann ha mitt presenkort =D
Klicka här


effektiv träning

Nu har jag precis duschat efter min hårda träning på gymmet. .. Det kändes super skönt. Powerwalkat  på bandet i en timme, mycket duktigt av mig kan jag säga. Har blivit så kass på träning. Svårt att tro att jag har varit en trainoholic när jag gick i skolan. Tränade fotboll + match och boxades och cyklade till skolan varje dag. Nu när man tänker tillbaka, värst vad man hade bra kondition haha. Vill så gärna tillbaka till det, inte till kilona som jag hade, ( mycket muskler) men konditionen att vara igång så mycket. Det var najs.
Sen flyttade jag till märsta och allt gick neråt med träning då hahah...  Lite svårare att hitta bra grejer här eller billiga grejer så att säga.

Jo visst vi har ju ett gym här på jobbet som inte kostar mig någonting och jag kan träna när jag vill men jag avskyr gymträning. Verkligen avskyr hahha. Det  ska vara dans eller boxning eller fotboll. Sån träning är bäst.


 =D




tänk om man kunder se ut så här när man gymmade :D det vore något hahah

och som belöning fick jag en gainomax =D hahaha

Helg-jobb

Jag jobbar hela helgen, därför har jag inte hunnit blogga =)
Har ni haft en trevlig påsk?? Det har jag. =D
Blev bjuden hem till Anette och Göran Nygren med hela deras familj ochsläkt. JÄTTE KUL
Det hade jätet fint hus i skepptuna med höns och allt möjligt hahah.

Vädret är så perfekt! har suttit hela " morgonen " på balkongen och solat =P jätte skönt. Satt och läste en bok och drack mate, finns inget bättre.
Mate är en koffeinhaltig dryck, framställd av växten yerba mate (Ilex paraguariensis), som är jätte populärt i Chile, argentina och andra sydamerikanska länder. Smaken påminner om vanligt te. Traditionellt dricks mate från en kalebass genom en bombilla. Drycken upptäcktes av indianer



Den användes som stimulerande dryck innan jakt och i vardagen. Idag är Yerba mate Sydamerikas nationaldryck. Yerba mate innehåller jämfört med kaffe lite koffein. Maté dricks i större delen av Sydamerika ungefär som vi svenskar dricker kaffe. I flera av länderna är mate storkonsument  ochkan förbruka 10 kg per år. hahaha galet mycket =D

Studier pekar på att yerba mate stimulerar galla och matsmältning. Vid förstoppning kan yerba mate också lindra besvären. Alla drycker med xantin-derivat kan vara till hjälp vid bantning. De ökar fettförbränning och kan minska aptit. Ofta höjer de kroppstemperaturen. Denna effekt är kanske mest påtaglig för just yerba mate.

Ja nu har ni lite bakgrund av mate det jag dricker varje dag. Det är så gott!!  Jag får lite flashbacks från när jag var liten, jag, mamma och jenny drack alltid tillsammans och det var så mysigt.
- så nu är det min tur , hahah konstigt nog kommer jag ihåg att jag alltid sa så =P

KALAS

bjuder på lite bilder från kalaset =D












B-day boy =D








.
This i s Wille... Festen var hemma hos honom... och av någon anledning hittade jag detta hemma hos honom . HaN
bor själv med sin pappa haha :



och detta :



 min fråga är... brun utan sol på en indier som precis varit i thailand och legat och stekt i solen, kommer hem svartare än någonsin! hahahah

Sigtunahem

Mötet gickinge vidare... dumma i ihuvudet.. Jag får INGENTING! så var det från början.. han vägrade. De hade inte gjort något fel. Jag var så arg , jag är så arg!! men men

till slut får jag en ersättningn på tre månadshyror, 40%  av det....

Svin

sigtunahem

Jahapp nu ringde Per-olof och sa att han har försökt få tag på tjockisen ( mitt ord inte P-O:s haha ) hela dagen men nu fick han tag på honom. Och NU 20 MINUTER INNAN så bekräftar han mötet vi ska ha! hur OPREFSSIONELLT kan det bli?? jag blir så irriterad, den här mannen har jag fått handskas med i övet ett år , förstår ni hur frustrerad och trött jag är??!
Så här har det jämnt varit att man aldrig får tag på tjockisen och när man väl gör så är han stressad och skrattar bort att han är svårt att få tag på. Så oseriöst, klart man blir sur!!

Så nu kommer Per-Olof och plockar upp mig.. jag är SÅÅ tacksam till honom för att han ställer upp för mig så där.. Vilken Gudsman!  måste nog köpa en stor fin present till honom när allt är klart.. Får nog be honom lugna ner mig för jag vill bara skrika och svära på SIGTUNA SKITIGA ÄCKLIGA FÖRPESTADE HEM... men jag tackar Gud för att jag har ett hem HAHAHAH


nu drar jag på ett jätteroligt möte...

tjingeling

.....

Om ni undrar ifall de blir något möte idag med sigtunhem så är det tveksamt *SUCK*
de sa att det skulle ta två veckor, det har gått tre! och de är inte ens färdiga med utredningen.
Tjockisen mena att enligt regelboken så har inte de gjort något fel utan att det bara är jag som är överkänslig!
FATTA! ÅH jag blir verkligens så irriterad men sen kommer jag på mig själv.. vf ska jag bli det för?
Om Gud är på min sida vem är emot mig då hahaha


En stockholmsdag med tjejerna

We had a great time! Åh vad mysigt det var. gick runt i djurgården och käka go glass =D
Jo var helt entusiastisk hon hade åkt tåg för första i sitt liv och åkt djurgårdsfrärjan över hahaha. Lilla söta
Nu är hon iaf på väg tillbaka till USA  =( kommer sakna hennes spralliga snack men men...

Följde henne i morse hela vägen till gaten, hon åkte med continental och de har sin egen "säkerhetskontroll" typ securityfrågor. Så han stora svarta amerikanen kom fram till henne och ställde lite frågor. Så frågade han om hon hade något som liknade ett vapen eller kunde användas som vapen? HAHA  JO bara: EHM I have hair stuff hahaha
black guy: *laughing* be more specific please
JO: hum I have bobbypeans and comes and stuff like that* laughing*
black guy: *still laughing his face off*  okey just..... stop * hahahahah*


Fy asså jag var så nära få ett skrattanfall mitt i allt..

Oh well lite bilder från igår =D




















Drottningholm

Idag ska vi dra iväg till drottningholm med JO och hela gänget =D
Vi tänkte visa JO alla fina ställen innan hon åker haha det roliga är att jag aldrig heller varit där =D
mysigt vi ska ha! hela tjejgänget =D

sigtuna"skitiga"hem

Per-olof ringer mig fredag förmiddag och meddelar sigtunahems svar ang ersättning.

- m jo nu är det så här va att vi har kommit fram till ett beslut men vi vill gärna ha ett möte till med er för att redovisa vad vi kommit fram till.

Asså ska jag behöva vänta ännu längre på det här äckliga företaget.. ÅÅÅHH! Det har säkert suttit ner och försökt komma på så mycket som möjligt för att dra av på min ersättning! såå nopp inget svar än!

OFF I go ... into the spring =D



Nu ska jag iväg och käka på en grekisk restaurang i Knivsta med min husis. VI kommer ha så mysigt
Mormors väskan kommer äntligen till användning =D

xoxo

Jobba jobba jobba




Nu drar jag till jobbet i min snygga uniform *not* HAHAHAH
usch ses imorgon bitti =D

*KASS KAMERA*

Dagens:

Proverbs 3:13-26
13 Blessed is the man who finds wisdom, the man who gains understanding,
14 for she is more profitable than silver and yields better returns than gold.
15 She is more precious than rubies; nothing you desire can compare with her.
16 Long life is in her right hand; in her left hand are riches and honor.
17 Her ways are pleasant ways, and all her paths are peace.
18 She is a tree of life to those who embrace her; those who lay hold of her will be blessed.
19 By wisdom the LORD laid the earth's foundations, by understanding he set the heavens in place;
 20 by his knowledge the deeps were divided, and the clouds let drop the dew.
 21 My son, preserve sound judgment and discernment, do not let them out of your sight;
22 they will be life for you, an ornament to grace your neck.
 23 Then you will go on your way in safety, and your foot will not stumble;
24 when you lie down, you will not be afraid; when you lie down, your sleep will be sweet.
25 Have no fear of sudden disaster or of the ruin that overtakes the wicked,
26 for the LORD will be your confidence and will keep your foot from being snared

Netbook

Blev så sugen på att köpa en liten bärbar som man kan ha med sig överallt. Funderar på att göra det faktiskt, slå till på köpet. Frågan är bara vad jag ska köpa. Jag vill ha en 12"  men typiskt så ska dem vara dyrare än 15". Jag hittade iaf det jag vill ha bara det att det finns endast i eng version och inte svenska. =( BAJS... måste kolla upp när den kommer till Sverige..

Här har vi den: Samsung NC20













RSS 2.0